Tuinhout Leeuwarden

Bob heeft het juiste hout voor uw klus!

Ons tuinhout in Leeuwarden, perfect voor elke klus.

U vindt bij Doe-het-zelfwinkel Bob van Daalen prachtig, duurzaam en stevig tuinhout in Leeuwarden dat passend wordt gemaakt voor elk project. Ideaal als u een bijzonder idee hebt dat niet om standaardwerk vraagt. In ons assortiment hebben wij geïmpregneerd hout van de beste kwaliteit dat jarenlang mooi blijft en weinig onderhoud vereist. Zo bouwt u uw tuinhuis, pergola, hek, veranda of schuttingdeur perfect naar wens.

Uiteraard staan wij u bij als u advies nodig hebt over montage, stijl of afwerking. Kom gewoon eens langs in onze zaak! Bovendien leveren wij al ons tuinhout gratis af in Leeuwarden, pasklaar gemaakt om direct mee aan de slag te kunnen gaan.

Wilt u meer weten over de verschillende soorten hout die wij voor u in de aanbieding hebben, of wilt u meteen gebruik maken van de gratis levering van tuinhout in Leeuwarden? Bel Doe-het-zelfzaak Bob van Daalen op 058-2120972 en wij vertellen u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Ook zijn wij online bereikbaar via het contactformulier op deze website. Vul dit in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

De doe-het-zelfwinkel van Bob van Daalen

de juiste oplossing voor uw klus!

Contactformulier

Ons adres